U petak, 3. prosinca u 9,30 sati održat će se online tribina na kojoj će se predstaviti napredak inovativnog programa socijalnog uključivanja beskućnika „Novi put“.

Javna tribina organizira se s ciljem destigmatizacije beskućništva u široj javnosti, budući da je upravo stigmatizirajući stavovi prema beskućnicima predstavljanju značajnu prepreku u resocijalizaciji ove skupine građana. Tribina će ujedno biti prilika osnaživanje stručnjaka koji rade s ovom kategorijom građana, kao i razmjena iskustava u radu s ciljem pronalaska najkvalitetnijeg modela pristupa ovoj skupini građana.

Na tribini će sudjelovati predstavnici nositelja projekta, stručnjaci koji rade s ovom kategorijom građana, ali i zainteresirani korisnici dvaju riječkih prihvatilišta za beskućnike te korisnici nužnog smještaja Grada Rijeke.

Tribina će se održati u petak 3. prosinca 2021. godine u 9,30 sati na Zoom platformi putem sljedeće poveznice: https://zoom.us/j/92082935909?pwd=R3ZwRGRMVjN4aSs1cWJNVmplUmNDUT09 (Meeting ID: 920 8293 5909 Passcode: 898346).

https://www.rijeka.hr/online-tribina-predstavljanje-inovativnog-programa-socijalnog-ukljucivanja-beskucnika-novi-put/