U Gradskoj vijećnici Grada Rijeke održan je okrugli stol Udruge Terra „Kuća na pola puta – Važna uloga programa stambene zajednice za uspješnu resocijalizaciju počinitelja kaznenih djela“.
Okrugli stol je organiziran u sklopu projekta Stambena zajednica Terra kojeg Udruga Terra provodi u partnerstvu s Udrugom Oaza i Gradom Rijeka. Na okruglom stolu predstavljen je program i rad Stambene zajednice Terra te se od svih sudionika očekuje suradnja i savjetodavna aktivnost za razvoj programa i buduće suradnje. Na okrugli stol pozvani su predstavnici Grada Rijeke, djelatnici državnih institucija koji su usko vezani za rad s počiniteljima kaznenih djela: Zatvor u Rijeci, Probacijski ured, Državno odvjetništvo, Centar za socijalnu skrb Rijeka, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Rijeka, predstavnici organizacija civilnog društva koje rade s počiniteljima kaznenih djela.
Ovaj projekt pokretanja prve Stambene zajednice za bivše zatvorenike u Republici Hrvatskoj sufinancirala je Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.