Udruga Terra i Udruga za beskućnike i socijalno ugrožene osobe Oaza pozivaju stručnjake i studente za rad na savjetodavnoj besplatnoj telefonskoj liniji da se prijave za volontiranje!

Link na prijavnicu

Kampanja za uključivanje volontera „Budi oslonac!“ provodi se u okviru projekta Oslonac kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

Udruga Terra kao nositelj projekta isti provodi u partnerstvu s Udrugom za beskućnike i socijalno ugrožene osobe Oaza iz Rijeke i gradom Rijeka. Projekt je usmjeren na jačanje organizacijskih kapaciteta za pružanje stručne i volonterske psihosocijalne podrške u kriznim situacijama.

Važan faktor jačanja kapaciteta upravo je angažman volontera, stoga pozivamo stručnjake i studente da se prijave i u poticajnom okruženju, uz stručnu podršku i edukaciju, svojim znanjem, vještinama i dobrom voljom doprinesu radu Udruge Terra i Udruge Oaza.

Sve potrebne informacije o volontiranju možete dobiti na e-mail: info@udrugaoaza.hr

Projekt Oslonac provodi Udruga Terra s partnerima gradom Rijeka i udrugom za beskućnike i socijalno ugrožene osobe Oaza u razdoblju od 1. svibnja 2022. do 31. listopada 2023. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 497.587,19 kn.