Dragi pratitelji, prijatelji, suradnici i svi koji ste na bilo koji način podržali kampanju HALO, NAMA JE STALO i omogućili nastavak rada našeg SLON TELEFONA 08009977!
HVALA što ste prepoznali važnost postojanja besplatne telefonske linije za stručnu podršku mentalnom zdravlju!
HVALA što ste odvojili svoje vrijeme da snimite video podrške, HVALA što ste podijelili svoje znanje o mentalnom zdravlju, HVALA što ste odlučili da će Vaša tvrtka donirati sredstva za nešto važno, HVALA i tebi što si svoj novac odlučio/la podijeliti s nekim kome je potrebna pomoć.
Ponosni smo na spremnost lokalne zajednice da podrži rad Udruge Oaza i Udruge Terra. Ponosni smo na čvrste i vrijedne suradnje s Gradom Rijeka , Ministarstvom Zdravlja, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo PGŽ, Medicinskim fakultetom u Rijeci, Fakultetom zdravstvenih studija Rijeka, Odsjekom za psihologiju FFRI, KBC Rijeka, Hrvatskim zavodom za socijalni rad, Hrvatskom mrežom za beskućnike, Volonterskim centrom Rijeka i mnogim drugim partnerima i suradnicima.
Nastaviti ćemo zajedno promovirati sve aktivnosti koje provodimo s ciljem zaštite i povećanja dostupnosti brige za mentalno zdravlje.
Hvala Nikolini Tomljanović, Mariju Lipovšeu Battifiaci i Ireni Grdinić, Neni Belanu, Damiru edži, bendovima Turisti i The Siids ,  Robertu Ferlinu i medijima koji su spremno iskoristili svoj pozitivan utjecaj na javnost i sudjelovali u promociji SLON TELEFONA.
Kampanjom osiguranih 8208 eur omogućit će rad telefona 3 sata dnevno idućih 5 mjeseci. Informacija o postojanju SLON TELEFONA koja je došla do ljudi koji trebaju razgovor nemjerljiva je novcem. Širite i dalje s nama svijest o važnosti brige za mentalno zdravlje.
Niste se stigli uključiti u kampanju? Nema veze! Rad SLON TELEFONAmoći ćete podržati i dalje!
Račun SLON TELEFONA ostaje otvoren i sva dodatna prikupljena sredstva omogućiti će povećanje broja radnih sati i produljiti trajanje dostupnosti ove važne usluge!
Hvala još jednom od srca u ime djelatnika i volontera Udruge Oaza i Udruge Terra!