Info pult za zapošljavanje

Trebaš pomoć u traženju posla?

Možemo te savjetovati kako napisati dobar CV, molbu, kako pretraživati Internet i tražiti otvorena radna mjesta, kako se pripremiti za intervju za posao, kako se zaposliti u nekoj drugoj zemlji članici EU itd.

Trebaš pomoć u izradi poslovnog plana za HZZ mjeru samozapošljavanja?

Možemo ti pomoći u izradi poslovnog plana ukoliko se namjeravaš prijaviti za dobivanje HZZ mjere samozapošljavanja. Također te savjetujemo koji pravni oblik izabrati za svoje poslovanje. I druga pitanja koja te zanimaju, a vezana su za otvaranje budućeg posla.

Ne znaš kako ostvariti svoja socijalna prava?

Možemo ti pomoći pripremiti dokumentaciju za ostvarivanje određenih socijalnih prava: zajamčena minimalna naknada i druge naknade. Možemo te informirati koje uvjete moraš zadovoljavati. Možda zadovoljavaš uvjete za besplatno dopunsko osiguranje, iskoristi to.

Izrada dokumenata čini se kompliciranom?

Možemo ti pomoći u izradi osobne dokumentacije.

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možeš dobiti ako dođeš do našeg info pulta za zapošljavanje.

Pripremili smo i priručnik o svim ovim pitanjima koji možeš besplatno preuzeti osobno.

Javi se Dajani, Nikoli, Ivoni, Danijeli, Lani….

Nalazimo se na adresi Krešimirova 12 (Udruga Terra i udruga Oaza)

E-mail: infopult@udruga-oaza.hr

Telefon: 051-337-400

Usluge u sklopu info pulta su besplatne za korisnike udruge Terra i udruga Oaza i za sve dugotrajno nezaposlene osobe (osobe do 30 godina ako su duže od 6 mjeseci nezaposlene, osobe iznad 30 godina ako su duže od 12 mjeseci nezaposlene). Informacije o dostavi dokumentacije koja nam je potrebna za pravdanje besplatnih usluga ćete dobiti na e-mail.

Info pult za zapošljavanje je dio projekta Budi uključen/a, budi aktivan/na koji sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.